Zwart wit canvas doek - Maakjecanvasdoek.nl

Zwart wit canvas doek

Een foto in kleur is natuurlijk in veel gevallen al mooi, in sommige gevallen is een zwart wit canvas doek echter nog mooier. Het zwart wit effect geeft dan net dat beetje extra aan het canvas doek. Bedenk dus dat u bij sommige beelden de herinnering nog mooier vast kunt leggen als u kiest voor een zwart wit effect.

Houdt u er rekening mee dat de kwaliteit van de foto het uiteindelijke resultaat van het zwart wit canvas doek bepaalt. Hoe hoger de kwaliteit hoe beter het canvas doek tot zijn recht zal komen. Weet u niet zeker of uw foto van goede kwaliteit is neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij kunnen u vertellen of uw foto van goede kwaliteit is.

Mocht uw foto in kleur zijn en wilt u het in zwart wit laten bedrukken dan is dat geen probleem, wij kunnen uw foto voor u omzetten zodat u er toch een zwart wit canvas doek van kunt maken.

De mogelijkheden van een zwart wit canvas doek

Een zwart wit canvas doek heeft in principe dezeflde mogelijkheden als een standaard canvas doek alleen worden hier zwart wit foto’s of afbeeldingen gebruikt. Mocht u een foto in kleur hebben waar u een zwart wit canvas doek van wil laten maken dan kunnen wij de foto voor u omzetten naar zwart wit. Uiteraard zullen we een voorbeeld hiervan naar u toe sturen ter beoordeling voor we over gaan tot het maken van het canvas doek.

Zwart wit canvas doek bestellen

Werkwijze

Foto uploaden

1 Wanneer u een foto heeft gevonden die u op een canvas doek wil vereeuwigen dan kunt u deze uploaden via ons bestel formulier. We controleren of de kwaliteit van uw foto goed is om op canvas te bedrukken en als dat zo is maken we het canvas doek en versturen het.

Eindresultaat

2 Na betaling van de factuur ontvangt u uw canvas doek via pakketpost bij u binnen. Kijk en geniet van uw mooie zwart wit foto. We stellen het op prijs als u uw ervaring naar ons opstuurt zodat wij die op de website kunnen plaatsen.

Top