Mozaiek op canvas van goede kwaliteit, nu met extra lage prijs

Mozaiek op canvas

Een mozaiek foto is een foto welke uit 100 tot 2000 kleine foto’s bestaat en is de laatste jaren heel populair geworden. Het aantal kleine foto’s bepaalt de kwaliteit van het eindresultaat, hierbij geldt: hoe meer foto’s er gebruikt worden des te beter de kwaliteit van de uiteindelijke mozaiek foto wordt.

Een mozaiek op canvas kan ook een leuk uniek cadeau zijn. Het wordt vaak als cadeau gegeven bij een huwelijk, verjaardag of jubileum. U kunt het natuurlijk ook gewoon voor uzelf bestellen.

Om een mozaiek op canvas te bestellen heeft u voor het beste resultaat ongeveer 1500 foto’s nodig, dit is natuurlijk een beetje afhankelijk van de grootte van het uiteindelijke canvas doek. U kunt al een mozaiek foto bestellen met ongeveer 100 foto’s.

De mogelijkheden van een mozaiek op canvas

Een mozaiek foto op canvas heeft vele opties. U kunt kiezen of u uw mozaiek liever in kleur of in zwart wit ziet. Indien u voor zwart wit kiest raden wij u wel aan enkel zwart wit foto’s aan te leveren om het beste resultaat te bereiken.

Een mozaiek op canvas kunnen wij in dezelfde maten leveren als de standaard canvas doeken. Kijk voor de beschikbare maten op onze maten pagina. Mocht de door u gewenste maat niet in onze maattabel zitten, neem dan contact met ons op via het contact formulier voor een op maat gemaakte offerte.

Mozaiek canvas doek bestellen

Werkwijze

Top