Sepia canvas doek vereeuwig je foto's op canvas met een mooi effect

Sepia canvas doek

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw canvas doek beter tot zijn recht komt met een sepia effect. Een sepia canvas doek wil zeggen dat de door u gekozen afbeelding op een bepaalde manier bewerkt wordt waardoor het lijkt dat de foto heel oud is. In bepaalde gevallen kan het mooier zijn om een sepia canvas doek te laten maken van een bepaalde foto dan een standaard canvas doek of een zwart wit canvas doek.

Mocht u een foto hebben welke u met het sepia effect op het canvas doek wil laten bedrukken dan kunnen wij dit effect ook voor u toevoegen aan de foto. Uiteraard kunt u het resultaat beoordelen voordat het sepia canvas doek gemaakt wordt.

De mogelijkheden van een sepia canvas doek

Een Sepia canvas doek heeft in principe dezelfde mogelijkheden als een standaard canvas doek. U levert de foto aan via ons bestelformulier eventueel kunt u aangeven dat wij het sepia effect nog aan de foto toe moeten voegen. In dat geval krijgt u eerst een voorbeeld welke u kunt beoordelen alvorens het sepia canvas doek gemaakt wordt.

Sepia canvas doek bestellen

Werkwijze

Foto uploaden

1 Wanneer u een foto heeft gevonden die u op een canvas doek wil vereeuwigen dan kunt u deze uploaden via ons bestel formulier. We controleren of de kwaliteit van uw foto goed is om op canvas te bedrukken en als dat zo is maken we het canvas doek en versturen het.

Eindresultaat

2 Na betaling van de factuur ontvangt u uw canvas doek via pakketpost bij u binnen. Kijk en geniet van uw mooie sepia foto. We stellen het op prijs als u uw ervaring naar ons opstuurt zodat wij die op de website kunnen plaatsen.

Top