Canvas doek bestellen? Wij bieden goede kwaliteit voor een lage prijs

Standaard canvas doek

Een canvas doek is een mooie manier om uw herinneringen te vereeuwigen. Of u nu net getrouwd bent, jarig bent geweest of gewoon zomaar een canvas doek wil laten maken, het is altijd een mooie manier om foto’s en afbeeldingen vast te leggen.

Om een mooi canvas doek als resultaat te krijgen is het belangrijk dat de foto die u aanlevert van goede kwaliteit is. U kunt zelf controleren of uw foto van goede kwaliteit is door te kijken naar de bestandsgrootte van de foto. In windows kunt u met de rechtermuisknop op een afbeelding klikken en dan op de optie “eigenschappen” klikken. Als de bestandsgrootte die hier vermeld staat groter is dan 250kb dan kunt u er van uit gaan dat de kwaliteit van uw foto voor het canvas doek goed is.

De mogelijkheden van een standaard canvas doek

Een standaard canvas doek betekent dat we uw aangeleverde foto controleren op kwaliteit, als de kwaliteit goed is zullen we uw foto zoals die is op het canvas doek bedrukken. Mocht u speciale wensen hebben dan kunt u dat ons laten weten via ons contactformulier, in principe is alles na overleg mogelijk en mocht iets niet mogelijk zijn dan zullen we u dat duidelijk vermelden.

Canvas doek bestellen

Werkwijze

Foto uploaden

1 Wanneer u een foto heeft gevonden die u op een canvas doek wil vereeuwigen dan kunt u deze uploaden via ons bestel formulier. We controleren of de kwaliteit van uw foto goed is om op canvas te bedrukken en als dat zo is maken we het canvas doek en versturen het.

Eindresultaat

2 Na betaling van de factuur ontvangt u uw canvas doek via pakketpost bij u binnen. Kijk en geniet van uw mooie foto. We stellen het op prijs als u uw ervaring naar ons opstuurt zodat wij die op de website kunnen plaatsen.

Top