Collage canvas doek, leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag of bruiloft

Collage canvas doek

Heeft u meedere foto’s waarvan u 1 canvas doek wilt laten maken dan is een collage canvas doek ideaal voor u. Bij een collage canvas doek levert u meerdere foto’s aan welke wij verwerken tot een professionele collage. Een collage canvas doek is een mooie optie als u bijvoorbeeld meerdere trouwfoto’s heeft of foto’s van een verjaardagsfeest of bijvoorbeeld een jubileum.

Om een collage canvas doek volledig tot zijn recht te laten komen is het verstandig om ongeveer rond het aantal van 5 tot 10 foto’s te blijven. Op die manier springt elke foto er nog uit en worden de foto’s niet te klein. Mocht u een canvas doek met meer foto’s willen laten maken dan is een mozaiek op canvas wellicht een goede optie voor u.

De mogelijkheden van een collage canvas doek

Een collage canvas doek kunt u combineren met onder andere kleuren foto’s, zwart wit foto’s en bijvoorbeeld foto’s met het sepia effect. Natuurlijk is het ook mogelijk om alle foto’s in dezelfde stijl te houden. Een collage canvas doek kan in principe in alle maten geleverd worden mits de foto’s zich er toe verlenen.

Collage canvas doek bestellen

Werkwijze

Top