Een luiken canvas doek bestellen is simpel en snel

Luiken canvas doek

Een mooi effect om te maken met canvas is het meerdere luiken canvas doek. Zo kun je een tweeluik of een drieluik canvas doek maken van 1 foto. De techniek werkt als volgt: Een foto wordt in meerdere stukken geknipt en op verschillende canvasdoeken bedrukt. Zodra u deze canvasdoeken in uw huiskamer op de juiste volgorde ophangt ziet u de gehele foto hangen maar dan in een aantal stukken opgedeeld met een kleine tussenruimte.

Het luiken canvas doek effect werkt het beste met foto’s van bijvoorbeeld landschappen. Bent u niet zeker of uw foto geschikt is voor een luiken canvas doek neem dan contact met ons op. We zullen u dan adviseren wat voor effect u het beste met de door u gekozen foto kunt toepassen.

De mogelijkheden van een luiken canvas doek

De mogelijkheden van een luiken canvas doek zijn groot. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit effect te combineren met een zwart wit canvasdoek of een sepia canvas doek voor een nog mooier effect. Het aantal luiken van het doek zijn ook variabel, u kiest zelf hoeveel luiken u wilt hebben en wij zorgen ervoor dat de foto zo mooi mogelijk verwerkt wordt tot een mooi geheel van canvas doeken.

Luiken canvas doek bestellen

Werkwijze

Foto uploaden

1 Wanneer u een foto heeft gevonden die u op een luiken canvas doek wil plaatsen dan kunt u deze uploaden via ons bestel formulier, vertel ons in het opmerkingen veld uit hoeveel luiken het uiteindelijke resultaat moet bestaan. Zodra wij het formulier ontvangen controleren we de kwaliteit van de foto en zullen we de foto in gelijke stukken opdelen om vervolgens de luiken canvas doeken te bedrukken.

Eindresultaat

2 Na betaling van de factuur zullen we de canvas doeken gaan produceren en ontvangt u uw canvas doek via pakketpost bij u binnen. Kijk en geniet van uw luiken canvas doek. We stellen het op prijs als u uw ervaring naar ons opstuurt zodat wij die op de website kunnen plaatsen.

Top